Întrebări despre premixurile pentru coacere

Don Gelato Romania

Premix pentru Bubble waffle Don Gelato 2024

Vă putem oferi atât produse de patiserie dulci, cât și sărate:

 • Premix pentru Bubble waffle

 • Premix pentru vafe belgiene

 • Premix pentru Gogosi coapte

 • Premix pentru Gogosi prajite

 • Premix pentru Clatite si Pancake

 • Premix pentru Hot Dog si Corn Dog

 • Mix pentru brioșe

 • Premix pentru Churos

Toate tipurile de amestecuri uscate pentru coacere pot fi vizualizate pe site-ul oficial al companiei DonGelato.bg. În plus, Don Gelato oferă și mașini de copt.

Ако искате да разгледате нашите предложения и да видите цените на продуктите ни, можете да изтеглите нашия каталог от линковете по-долу:

Catalog online de produse: AICI

Flyer publicitar: AICI

Lista de prețuri: AICI

Bubble waffle

 • Vanilie, ciocolată, catifea roșie roșie, negru cu biscuiți, fistic verde, trandafir bulgăresc roz

Prețul unui pachet de bubble waffle  este determinat de cantitatea și tipul produsului ales. Pentru prețurile actuale ale cantității selectate puteți vizita site-DonGelato.ro web sau puteți descărca lista noastră de prețuri AICI. Fiecare client, cumpărând o cutie de gust specificat, va primi cel mai mic preț cu o reducere de 9%.

Fiecare client poate alege cantitatea exactă a articolului specificat de care are nevoie. Pentru a profita de cel mai mic preț al nostru, puteți plasa o comandă de 10 pachete de premixuri de un singur gust. În plus, atunci când comandați o cantitate mai mare de premixuri pentru produse de panificație, aveți posibilitatea de a profita de reduceri și beneficii suplimentare pe care le oferim clienților noștri. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre opțiunile de reducere disponibile și ofertele speciale pentru comenzi mai mari. Scopul nostru este de a oferi fiecărui client cele mai bune servicii și condiții de cumpărături adaptate nevoilor și preferințelor lor.

Principala diferență este că premixul pentru bubble waffle conține ingrediente care diferă de conținutul de gofre belgiene, ceea ce afectează produsul final. Noi, la Don Gelato, muncim din greu pentru a oferi clienților noștri premixuri de coacere de înaltă calitate. Oferim fiecărui client posibilitatea de a alege produsul convenabil pentru el.

Fiecare pachet Don Gelato enumeră ce ingrediente conține produsul, iar aceste ingrediente pot varia în funcție de tipul specific de premix, dar de obicei includ zahăr, făină, zahăr, praf de ou, agenți de afânare, sare iodată, vanilie etc

Don Gelato se străduiește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate garantată. Acesta este motivul pentru care folosește materii prime de calitate de la cei mai renumiți producători europeni, ceea ce în sine este o garanție a calității.

Fiecare pachet Don Gelato enumeră ce ingrediente conține produsul, iar aceste ingrediente pot varia în funcție de tipul specific de mix, dar de obicei includ zahăr, făină, zahăr, praf de ou, agenți de afânare, sare iodată, vanilie etc.

Don Gelato se străduiește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate garantată. Acesta este motivul pentru care folosește materii prime de calitate de la cei mai renumiți producători europeni, ceea ce în sine este o garanție a calității.

Numărul de vafe care pot fi preparate dintr-un singur ambalaj sau cutie de carton este determinat de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea porției și tipul de vafe. De exemplu, pentru diferite tipuri veți obține:

Articol

Ambalaj

Bază

Пorţiuni

Bubble waffle

1300 g

1,5L Apa

17-18 buc. / 160g

Gofre Belgiene

1300 g

1,5L  Apa

34-35 buc./ 80g

Desigur, numărul de înghețate pe care le puteți pregăti din ele poate varia.

Costul unei vafe este rezultatul mai multor factori, cum ar fi dimensiunea porției și tipul de vafe, precum și alți factori, cum ar fi energia, forța de muncă, ambalarea și costurile de expediere. În funcție de tipul de vafe, costul poate varia. Pentru fiecare tip de vafe poate exista un cost diferit. Valorile sunt actuale pentru sezonul 2023.

Articol

Preț pentru
1 pachet

Bază

Porţiuni

Cost

Bubble waffle

40 ron

1,5L Apa

0 лв

17-18 buc./ 160g

2.35 ron – 2.22 ron

Gofre Belgiene

39 ron

1,5L Apa

0 лв

34-35 buc./ 80g

1.15 ron – 1.11 ron

Instrucțiunile de preparare a mixurilor de copt marca Don Gelato sunt clar marcate pe fiecare ambalaj. Pentru confortul suplimentar al clienților noștri, oferim instrucțiuni video pentru prepararea amestecului de copt, care pot fi găsite pe canalul nostru oficial YouTube la următorul link.

Mixurile de copt marca Don Gelato conțin toate ingredientele necesare pentru a face vafe, clătite, gogoși etc., cum ar fi făină, zahăr, agenți de creștere și arome, astfel încât, de obicei, nu trebuie să adăugați ingrediente suplimentare la ele. Cu toate acestea, puteți personaliza gustul produsului final adăugând propriile ingrediente, cum ar fi fructe tocate, nuci, ciocolată sau alte ingrediente pe care le preferați. În acest caz, este important să urmați instrucțiunile pentru prepararea mixurilor fără a schimba raportul dintre ingrediente, ceea ce poate duce la rezultate nedorite în produsul finit.

Puteți prepara vafe, clătite, gogoși etc. amestecând doar jumătate din mixtura , dar este important să respectați proporțiile corecte de gătire. Cu toate acestea, compania Don Gelato nu recomandă această practică, deoarece poate duce la o distribuire neuniformă a ingredientelor și la rezultate nedorite în produsul final. Prin urmare, este mai bine să urmați instrucțiunile și să preparați întregul mix pentru a obține un produs uniform și de înaltă calitate. Dacă vă rămâne un rest de amestec, îl puteți păstra într-un loc uscat pentru data viitoare.

Da, puteți prepara mixul de copt cu lapte în loc de apă. Dacă utilizați lapte, rezultatul final va fi foarte diferit de cel pe care îl obțineți cu apă. Compania Don Gelato nu recomandă schimbarea rețetei. Mixururile de copt marca Don Gelato conțin toate ingredientele necesare pentru a face vafe, clătite, gogoși etc., cum ar fi făină, zahăr, agenți de creștere și arome, astfel încât, de obicei, nu trebuie să adăugați ingrediente suplimentare la ele.

Cel mai bun loc pentru a depozita mixurile de copt este un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui și de temperaturile ridicate. Este recomandabil să le depozitați în ambalajul original – un ambalaj de înaltă calitate, robust, care să fie ermetic și să vă protejeze de soare. Dacă acest lucru nu este posibil, folosiți recipiente bine închise pentru a preveni umezeala sau scurgerile de aer care pot reduce calitatea amestecului. Este important să nu depozitați amestecurile în locuri în care acestea pot fi expuse la temperaturi sau umiditate excesiv de ridicate.

Pentru ca mixtura lichidă finită să rămână proaspătă și gustoasă în timpul depozitării, este important să o păstrați într-un loc adecvat. Este recomandabil să folosiți recipiente din plastic cu capac etanș, care să fie închise ermetic, pentru a păstra gustul și aroma mixturii.

De asemenea, este important să depozitați mixtura într-un frigider în care temperatura să fie între 0 și 4 grade Celsius. Acest lucru va împiedica dezvoltarea bacteriilor și va păstra prospețimea amestecului. Dacă mixtura este făcută cu lapte, aceasta poate fi păstrată până la 72 de ore în frigider, iar dacă este făcută cu apă, poate fi păstrată până la 48 de ore.

Asigurați-vă că amestecați mixtura înainte de a o folosi a doua zi pentru a distribui toate ingredientele în mod egal și pentru a-i menține consistența.

Pentru a păstra prospețimea mixturii, este important să o depozitați într-un frigider unde temperatura este cuprinsă între 0 și 4 grade Celsius. Acest lucru va împiedica dezvoltarea bacteriilor. Timpul de păstrare la frigider poate varia în funcție de ingredientele înghețatei. În cazul în care mixtura este făcută cu lapte, aceasta poate fi păstrată până la 72 de ore. Dacă este făcută cu apă, poate fi depozitată până la 48 de ore.

Înainte de a folosi mixtura a doua zi, este important să o amestecați pentru a distribui uniform toate ingredientele și pentru a menține consistența înghețatei.

Termenul de valabilitate al mixurilor de copt este marcat pe ambalajul produsului și este, de obicei, lung – între 12 și 24 de luni.

Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar sau alte întrebări, nu ezitați să ne contactați – suntem gata să vă ajutăm!

  Sunt de acord cu colectarea acestor date cu caracter personal pentru a primi informații suplimentare. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate pentru a vă servi solicitarea.
  Am citit și sunt de acordPolitica de confidențialitate..