ÎNCEPUTUL

În 2016, familiarizarea cu specificul producției de înghețată, s-a născut ideea lui Don Gelato Ltd. Cu alte cuvinte, observând ciclul de producție, m-am îndrăgostit de ideea propriei mele afaceri cu înghețată și astfel până în 2017 am câștigat experiență și cunoștințe așa că am decis să fac primii pași spre crearea propriului meu brand în producția de înghețată praf. Deși suntem o companie tânără în acest domeniu, am parcurs un drum lung într-un timp scurt, creșterea volumului nostru de muncă în fiecare zi.


CERCETARE PE PIAȚĂ (R&D)

Înainte de a începe orice producție de înghețată, trebuie făcută o cercetare de piață (R&D). Pentru aceasta ne-am uitat la cele mai bune mărci din Italia, Olanda, Spania și Germania din sectorul nostru. După ce le-am analizat, ne-am pus următoarele întrebări:

 Cum putem crea un produs mai bun decât al lor?

„Care sunt argumentele pro și care sunt minusurile lor?“

Desigur, nu a fost o sarcină ușoară, ne-a luat aproximativ un an pentru a perfecta produsul. De 26 de ori ne-am schimbat formula, am făcut sute de încercări și în 2018 am reușit. Am introdus produsul nostru pe piață. În primul an am avut șase clienți de pe piața bulgară și doi clienți de pe piața românească. Până în prezent 01-08-22, clienții noștri en-gros au crescut de la 6 la 580 de pe piața bulgară și de la 2 la 168 de pe piața românească.


DE CE DON GELATO?

Pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite pentru afacerea dvs., am analizat produsul nostru cu alte mărci de top și am constatat că produsele noastre sunt:

  • Calitate bună, cu o valoare deosebită pentru banii dvs.

  • Aromă și culoare unică

Don Gelato Soft Ice Cream selectează cele mai bune din experiențe, tradițiile și rețetele maeștrilor italieni de gelaterii de top pentru a crea produse delicioase din materii prime selectate. Toate materiile prime pe care le punem în produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și producători europeni reputați, care în sine este o garanție de calitatea înaltă a producției noastre. Cacaoa este importată din Olanda, vanilia este importată din Franța, iar celelalte materii prime sunt importuri din Germania, Italia și Spania.

CERTIFICATE

Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu bunele practici de fabricație și igienă și cu cerințele de management al siguranței alimentare la nivel mondial .