Premix pentru Hot Dog și Corn Dog | Don Gelato

Hot Dog și Corn Dog

Greutate: 1000g /1,5 L Apă

Cod: H-01

Ambalaj : 1 kg cu dimensiuni 270×210

Fiecare cutie conține 10 x 1 kg

Termen de valabilitate: 12 luni

Pret:  22 lei

(pret cu Tva inclus)

+40 762 739 727

Gust excelent în fiecare pachet!

Noi, cei de la Don Gelato, am creat un produs complet nou de Hot Dog si Corn Dog pe băț, care va fi acum foarte ușor și economic pentru a obține gustul perfect din fiecare pachet.

Fără adăugarea de lapte!

Fără adăugarea de ouă!

Fără adăugarea de unt topit sau ulei!

Cel mai popular sandwich American cu un nou look modern de la Don Gelato:


Sandwich-ul tradițional American preparat cu rețeta unică de Don Gelato în combinație cu un delicios mini cârnat servit pe o baghetă în stil european. Hot Dog clasic este cea mai recentă ofertă pentru iubitorii și cunoscătorii de sandwich-uri delicioase. În plus față de gustul său unic și memorabil, Corn Dog, de asemenea, ne atrage cu aspectul său. Sandwich copt de culoarea aurie, cu o crustă ușor crocantă și mini crenvuști înfășurat în structura interioară pufosă – o combinație superbă! Opțional, puteți servi cu ketchup, maioneză sau muștar. Interesul pentru acest sandwich fast-food a devenit o obsesie nu numai din partea celor mici, ci și din partea celor mari.

NOI, LA DON GELATO, VĂ OFERIM NUMAI PRODUSE DE CALITATE

Dacă sunteți încă în dubii și nu știți cum să vă distingeți de concurență. Acum aveți oportunitatea de a opta Hot Dog si Corn Dog pe betisoare.

Premix pentru Hot Dog si Corn Dog (1000g 1.5 L Apă)

Hot Dog și Corn Dog

Preparare Premix pentru Hot Dog și Corn 

  1. Într-un recipient adânc adecvat, cu o capacitate de aproximativ 5-6 litri, se adaugă 1,5 litri de apă călduță /20°-25 °/.
  2. Apoi se adaugă Premix pentru Hot Dog Don Gelato. Se toarnă încet și treptat conținutul unui pachet de 1 kg în apă  în timp ce se amestecă activ folosind un mixer.
  3. Se lasă amestecul omogen rezultat să dospeasca aproximativ 10 minute. Apoi puteți coace în Aparat Profesioală – Hot Dog. 
  4. Păstrați amestecul finit în frigider.

Atenţie! Se amestecă continuu cu un mixer electric sau blender /la cea mai mare viteză posibilă/ Se amestecă bine până când aveți o consistență omogenă și densă /de la 3 la 4 minute/.

De ce să alegeți premix pentru Hot Dog și Corn Dog | Don Gelato?

– A 1-a calitate garantată. Materii prime de calitate de la cei mai reputați producători europeni, care în sine este o garanție de înaltă calitate.
– Produsele noastre sunt fabricate în condiții de igienă și cerințe de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele internaționale și certificatele de calitate în conformitate cu ISO 9001:2015.
– Potrivit pentru uz profesional și casnic
– Cu amestecul uscat hot dog, mașina dumneavoastră va funcționa ușor și fără probleme. Se dizolvă ușor în apă și nu se lipește. Toate mărcile de mașini sunt supuse zecilor de teste la diferite intervale de temperatură.

– Consistență cremoasă de culoarea aurie.
– Veți obține o hot dog cu o crustă ușor crocantă și un interior pufos.

– Nu necesită adaos de zahăr, unt topit și nimic în plus. Acest lucru oferă economii suplimentare și timp.
– Formulă unică. Amestecul lichid care a rămas în frigider va fi potrivit pentru utilizare a doua zi. Nu ai nici o pierdere
–Culoarea amestecului nu se schimbă chiar și după ce compoziția a stat în frigider.
Hot dog si Corn Dog amestec uscat este într-un ambalaj robust de înaltă calitate, permeabil și protecție solară.
– Încercați produsele noastre și aflați exact la ce ne referim. Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele noastre, vă vom rambursa banii. 100% Garantat de Don Gelato

Spre deosebire de produse similare disponibile pe piață, pentru produsul nostru este necesar doar să se adauge APĂ, caz în care veți obține amestecul finit de foarte înaltă calitate.

Calculator

Cât câștigi /Cât cheltui

CERCETARE PE PIAȚĂ (R&D)


Pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite pentru afacerea dvs., am analizat produsul nostru împotriva altor mărci de top și am constatat că produsul nostru este:
• Valoare mare pentru banii tai – Cantitate netă: 1 kg
• Fără îndulcitori artificiali
• Fără OMG
• Aromă unică și culoare aurie

Compoziție:

Făină, lapte degresat, praf de ouă, ulei de floarea soarelui, bicarbonat de sodiu, pufuleți, sare.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Don Gelato este produs în conformitate cu rețeta originală

Origine: Turcia

Caracteristici:

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE 100g
ENERGIE 1276 kJ
ENERGIE 305 kcаl
GRĂSIME 3.7g
DIN CARE ACIZI GRAȘI SATURAȚI 1.1g
CARBOHIDRAȚI 5.92 g
DIN CARE ZAHARURI 24.68g
PROTEINE 5 g
SARE 1 g

Dacă doriți să aveți clienți fideli și mulțumiți, nu ezitați să ne contactați și să comandați din mixuri noastre premium de înghețată și mixuri de copt. Noi, la Don Gelato vă garantăm că, dacă nu sunteți mulțumiți, vă vom returna banii.