Premix pentru Gogoși mini Donuts | Don Gelato

Premix pentru Gogoși

Greutate: 1100g /1 L Apă

Cod: P-01

Ambalaj : 1,1kg cu dimensiuni 270×210

Fiecare cutie conține 10 x 1,1 kg

Termen de valabilitate: 12 luni

Pret:  28 lei

(pret cu Tva inclus)

+40 762 739 727

Gust excelent în fiecare pachet!

Noi, cei de la Don Gelato, am creat un produs complet nou de Gogosi inelusi, care va fi acum foarte ușor și economic pentru a obține gustul perfect din fiecare pachet.

Fără adăugarea de lapte!

Fără adăugarea de ouă!

Fără adăugarea de unt topit sau ulei!

Cel mai la modă desert, Gogoși ineluși „MINI DONUTTES” de Don Gelato:


Mini Donuts este cea mai recentă și mai modernă ispită dulce pentru iubitorii și cunoscătorii de deserturi delicioase. Pe lângă gustul său unic și memorabil, gogoșile Donuts ne atrag și cu aspectul lor. Gogoși delicioase coapte la culoarea aurie, cu o crustă ușor crocantă și structura interioară pufosă sunt o combinație superbă! Se pot servi cu fructe de sezon, glazuri, diferite topping-uri, ciocolata si multe altele. Marea obsesie pentru acest desert crește în fiecare zi nu numai din partea celor mici ci și din partea celor mari. Mini gogoși Don Gelato sunt coapte fără o picătură de grăsime, spre deosebire de gogoșile prăjite vândute pe piața.

NOI, LA DON GELATO, VĂ OFERIM NUMAI PRODUSE DE CALITATE

Dacă sunteți încă în dubii și nu știți cum să vă distingeți de concurență. Acum aveți oportunitatea de a opta gogosi inelusi.

Premix pentru Gogosi Donuts (1100g 1 L Apă)

Premix pentru Gogoși

Preparare Premix pentru Gogoși

  1. Într-un recipient adânc adecvat, cu o capacitate de aproximativ 5-6 litri, se adaugă 1 litri de apă călduță /20°-25 °/.
  2. Apoi se adaugă Premix pentru Gogoși Don Gelato. Se toarnă încet și treptat conținutul unui pachet de 1,1 kg în apă  în timp ce se amestecă activ folosind un mixer.
  3. Se lasă amestecul omogen rezultat deoparte aproximativ 10 minute. Apoi poți coace în Aparat Profesioală – Mini gogoși. 
  4. Păstrați amestecul finit în frigider.

Atenţie! Se amestecă continuu cu un mixer electric sau blender /la cea mai mare viteză posibilă/ Se amestecă bine până când aveți o consistență omogenă și densă /de la 3 la 4 minute/.

De ce să alegeți Don Gelato premix pentru gogosi?

– A 1-a calitate garantată. Materii prime de calitate de la cei mai reputați producători europeni, care în sine este o garanție de înaltă calitate.
– Produsele noastre sunt fabricate în condiții de igienă și cerințe de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele internaționale și certificatele de calitate în conformitate cu ISO 9001:2015.
– Potrivit pentru uz profesional și casnic
– Cu amestecul uscat gogosi inelusi, mașina dumneavoastră va funcționa ușor și fără probleme. Se dizolvă ușor în apă și nu se lipește. Toate mărcile de mașini sunt supuse zecilor de teste la diferite intervale de temperatură.
– Consistență cremoasă de culoarea aurie.
– Veți obține o gogosi cu o crustă ușor crocantă și un interior pufos.
– Volum foarte bun, aromă și gust superior de vanilie de înaltă calitate.

– Nu necesită adaos de zahăr, unt topit și nimic în plus. Acest lucru oferă economii suplimentare și timp.
– Formulă unică. Amestecul lichid care a rămas în frigider va fi potrivit pentru utilizare a doua zi. Nu ai nici o pierdere
–Culoarea amestecului nu se schimbă chiar și după ce compoziția a stat în frigider.
Gogosi mini Donuts amestec uscat este într-un ambalaj robust de înaltă calitate, permeabil și protecție solară.
– Încercați produsele noastre și aflați exact la ce ne referim. Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele noastre, vă vom rambursa banii. 100% Garantat de Don Gelato
Spre deosebire de produse similare disponibile pe piață, pentru produsul nostru este necesar doar să se adauge APĂ, caz în care veți obține amestecul finit de foarte înaltă calitate.

Calculator

Cât câștigi /Cât cheltui

CERCETARE PE PIAȚĂ (R&D)


Pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite pentru afacerea dvs., am analizat produsul nostru împotriva altor mărci de top și am constatat că produsul nostru este:
• Valoare mare pentru banii tai – Cantitate netă: 1,35 kg
• Fără îndulcitori artificiali
• Fără OMG
• Aromă unică și culoare aurie

Compoziție:

Făină, zahăr, lapte degresat, praf de ou, ulei de floarea soarelui, bicarbonat de sodiu, puffere, sare, vanilie.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Don Gelato este produs în conformitate cu rețeta originală  Americană

Origine: Turcia

Caracteristici:

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE 100g
ENERGIE 1891 kJ
ENERGIE 452 kcаl
GRĂSIME 25 g
DIN CARE ACIZI GRAȘI SATURAȚI 13
CARBOHIDRAȚI 51 g
DIN CARE ZAHARURI 25 g
PROTEINE 5.92 g
SARE 1 g

Dacă doriți să aveți clienți fideli și mulțumiți, nu ezitați să ne contactați și să comandați din mixuri noastre premium de înghețată și mixuri de copt. Noi, la Don Gelato vă garantăm că, dacă nu sunteți mulțumiți, vă vom returna banii.