Premix pentru Clătite Crepes | Don Gelato

Greutate: 1000g /2 L Apă

Cod: PL-01

Ambalaj : 1 kg cu dimensiuni 270×210

Fiecare cutie conține 10 x 1 kg

Termen de valabilitate: 12 luni

Pret:  22 lei

(pret cu Tva inclus)

+40 762 739 727

Gust excelent în fiecare pachet!

Noi, cei de la Don Gelato, am creat un produs complet nou de Clatite  uriase, care va fi acum foarte ușor și economic pentru a obține gustul perfect din fiecare pachet.

Desert clasic Maxi Clătite de la Don Gelato:


Clătitele Maxi sunt o ispită clasică dulce pentru iubitorii de deserturi delicioase. Pe lângă gustul său unic și memorabil, clătita ne atrage cu aspectul său. Coapte la culoarea aurie, cu o crustă fină și structura interioară sunt o combinație superbă! Se pot servi cu fructe de sezon, ciocolată și multe altele. Maxi clătita este un desert preferat și adorat de mici și mari.

NOI, LA DON GELATO, VĂ OFERIM NUMAI PRODUSE DE CALITATE

Dacă sunteți încă în dubii și nu știți cum să vă distingeți de concurență. Acum aveți oportunitatea de a opta clătite uriase.

Premix pentru Clatite (1000g 2 L Apă) Don Gelato

Premix pentru Clătite

Preparare Premix pentru Clătite

  1. Într-un recipient adânc adecvat, cu o capacitate de aproximativ 5-6 litri, se adaugă 2 litri de apă călduță /20°-25 °/.
  2. Apoi se adaugă Premix-ul pentru Clătite Don Gelato. Se toarnă încet și treptat conținutul unui pachet de 1 kg în apă  în timp ce se amestecă activ folosind un mixer.
  3. Se lasă amestecul omogen rezultat deoparte aproximativ 4-5 minute. Apoi poți coace pe Plita Profesioală pentru clătite. 
  4. Păstrați amestecul finit la frigider.

Atenţie! Se amestecă continuu cu un mixer electric sau blender /la cea mai mare viteză posibilă/ Se amestecă bine până când aveți o consistență omogenă și densă /de la 3 la 4 minute/.

De ce să alegeți Don Gelato premix pentru clătite?

– A 1-a calitate garantată. Materii prime de calitate de la cei mai reputați producători europeni, care în sine este o garanție de înaltă calitate.
– Produsele noastre sunt fabricate în condiții de igienă și cerințe de management al siguranței alimentare în conformitate cu standardele internaționale și certificatele de calitate în conformitate cu ISO 9001:2015.
– Potrivit pentru uz profesional și casnic
– Cu amestecul uscat clătite uriase, plita dumneavoastră va funcționa ușor și fără probleme. Se dizolvă ușor în apă și nu se lipește. Toate mărcile de mașini sunt supuse zecilor de teste la diferite intervale de temperatură.
– Consistență cremoasă de culoarea aurie.
– Veți obține o clătita cu o crustă ușor crocantă și un interior pufos.

– Nu necesită adaos de zahăr, unt topit și nimic în plus. Acest lucru oferă economii suplimentare și timp.
– Formulă unică. Amestecul lichid care a rămas în frigider va fi potrivit pentru utilizare a doua zi. Nu ai nici o pierdere
–Culoarea amestecului nu se schimbă chiar și după ce compoziția a stat în frigider.
Clătite Crepes amestec uscat este într-un ambalaj robust de înaltă calitate, permeabil și protecție solară.
– Încercați produsele noastre și aflați exact la ce ne referim. Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele noastre, vă vom rambursa banii. 100% Garantat de Don Gelato
Spre deosebire de produse similare disponibile pe piață, pentru produsul nostru este necesar doar să se adauge APĂ, caz în care veți obține amestecul finit de foarte înaltă calitate.

Calculator

Cât câștigi /Cât cheltui

CERCETARE PE PIAȚĂ (R&D)


Pentru a vă ajuta să alegeți produsele potrivite pentru afacerea dvs., am analizat produsul nostru împotriva altor mărci de top și am constatat că produsul nostru este:
• Valoare mare pentru banii tai – Cantitate netă: 1 kg
• Fără îndulcitori artificiali
• Fără OMG
• Aromă unică și culoare aurie

Compoziție:

Făină, lapte degresat, praf de ou, ulei de floarea soarelui, sare, gumă de guar aditiv natural, vanilie.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Don Gelato este produs în conformitate cu rețeta originală  Belgiană

Origine: Turcia

Caracteristici:

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE 100g
ENERGIE 950 kJ
ENERGIE 227 kcаl
GRĂSIME 10 g
DIN CARE ACIZI GRAȘI SATURAȚI 2.1
CARBOHIDRAȚI 28 g
DIN CARE ZAHARURI 2 g
PROTEINE 6 g
SARE 1 g

Dacă doriți să aveți clienți fideli și mulțumiți, nu ezitați să ne contactați și să comandați din mixuri noastre premium de înghețată și mixuri de copt. Noi, la Don Gelato vă garantăm că, dacă nu sunteți mulțumiți, vă vom returna banii.