Parteneriat de afaceri DON GELATO & CARPIGIANI

„DON GELATO” este noul partener oficial al companiei de top „CARPIGIANI”, lider mondial în producția de echipamente profesionale de înghețată moale.

Sylian Ivanov – Director executiv (CEO) Don Gelato a declarat: „Cooperarea noastră este o onoare remarcabilă pentru echipa noastră și o oportunitate de a îmbogăți selecția noastră de produse de calitate ale brandului pentru a oferi clienților noștri online și comercial în întreaga țară. Suntem cu adevărat încântați să colaborăm cu cea mai de succes companie pentru producerea de echipamente de înghețată și delicii dulci la nivel mondial.”

Scopul principal al acestui parteneriat este de a depăși gustul incontestabil superior al înghețatei moi „Don Gelato” cu ajutorul tehnologiei originale și prestigioase a liderului mondial în producția de mașini profesionale de înghețată „Carpigiani„. Mânați de motivația noastră de a satisface nevoile clienților noștri, creăm produse cu un gust superb și finit – o adevărată încântare pentru simțuri. Un an mai târziu, „Don Gelato” din Bulgaria nu numai că a păstrat calitatea incontestabilă a produselor sale dar de asemenea a continuat să dețină locul 1 în inovare, și magie reală în a face înghețată moale. Conceptul nostru și să depună eforturi pentru perfecțiune în acest an începe cu parteneriatul cu compania de renume mondial „Carpigiani„.

Cu tehnologiile noastre inovatoare de „Carpigiani” vom putea oferi clienților noștri cea mai bună înghețată moale de înaltă calitate de pe piața bulgară.

Parteneriat de afaceri DON GELATO & KAUFLAND BULGARIA

DON GELATO” a fost ales ca fiind cel mai potrivit pentru noul concept al unui lanț de supermarketuri de top din Bulgaria și Europa. Din 2020, DON GELATO Bulgaria este noul partener oficial al liderului european în domeniul comerțului alimentar.