Întrebări despre prafurile de înghețată

Don Gelato Romania

raf de inghetata Don Gelato 2024

Vă putem oferi două baze principale pentru înghețată:

 • Prafuri de înghețată, care sunt agitate cu apă.

 • Prafuri de înghețată care sunt agitate cu lapte.

Toate tipurile de prafuri pentru înghețată pot fi vizualizate pe site-ul oficial al companiei DonGelato.ro. În plus, Don Gelato oferă, de asemenea, prafuri pentru înghețată thailandeză și baze de înghețată gelato.

Dacă doriți să aruncați o privire la ofertele noastre și să vedeți prețurile produselor noastre, puteți descărca catalogul nostru de la linkurile de mai jos:

Catalog online de produse: AICI

Flyer publicitar: AICI

Lista de prețuri: AICI

Înghețată soft pe baza de apă

 • Vanilie, ciocolată, căpșuni, caramel italian / înghețată albastră /

Înghețată soft pe baza de lapte

 • Vanilie, ciocolată, căpșuni, înghețată neagră cu aromă de vanilie, înghețată albastră cu caramel italian, mango, pepene verde, pepene galben, violetă, măr verde

Inghetata thailandeza

 • Vanilie, ciocolată, căpșuni, înghețată neagră cu aromă de vanilie, înghețată albastră cu caramel italian, mango, pepene verde, pepene galben, violetă, măr verde

Inghetata de casa

 • Vanilie, ciocolată, căpșuni

Prețul unui pachet de înghețată este determinat de cantitatea și tipul de produs pe care îl alegeți. Pentru prețurile actuale ale cantității selectate puteți vizita site-DonGelato.bg web sau puteți descărca lista noastră de prețuri AICI. Fiecare client, cumpărând o cutie de gust specificat, va primi cel mai mic preț cu o reducere de 9%.

Fiecare client poate alege cantitatea exactă a articolului specificat de care are nevoie. Pentru a profita de cel mai mic preț al nostru, puteți plasa o comandă de 10 pachete de praf de înghețată. În plus, atunci când comandați o cantitate mai mare de praf de înghețată, aveți posibilitatea de a profita de reduceri și beneficii suplimentare pe care le oferim clienților noștri. Nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre opțiunile de reducere disponibile și ofertele speciale pentru comenzi mai mari. Scopul nostru este de a oferi fiecărui client cele mai bune servicii și condiții de cumpărături adaptate nevoilor și preferințelor lor.

Principala diferență este că compoziția pachetului premium conține lapte praf , care afectează produsul final în ceea ce privește calitatea și gustul. Noi, la Don Gelato, muncim din greu pentru a oferi clienților noștri prafuri de înghețată de înaltă calitate. Oferim fiecărui client posibilitatea de a alege produsul convenabil pentru el.

Don Gelato se concentrează pe concept și viziune pentru a oferi clienților prafuri pentru înghețată moale /Soft Ice cream /. Informațiile despre înghețata moale sunt următoarele: în comparație cu alte tipuri de înghețată, înghețata soft este mai sănătoasă. Acest lucru se datorează a două motive principale:

 1. Înghețata moale este gata de consum la o temperatură de -8 ° C, în timp ce înghețata tare în canty este servită la -18 ° C. Din aceasta putem concluziona că înghețata moale este potrivită și plăcută de mâncat chiar și în timpul iernii.

 2. Înghețata moale Don Gelato este preparată cu lapte pasteurizat. Se amestecă amestecul cu lapte și se toarnă în mașina de înghețată. Produsele rezultate sunt apoi gata pentru consum de calitate superioară, fără a fi nevoie să stea în picioare.

Principala diferență este că 5 litri de lapte sunt utilizați pentru prepararea primei opțiuni, în timp ce în înghețata thailandeză se adaugă de la 4 la 5 litri de lapte. Noi, la Don Gelato, muncim din greu pentru a oferi clienților noștri prafuri de înghețată de înaltă calitate. Oferim fiecărui client posibilitatea de a alege produsul convenabil pentru el.

Fiecare pachet Don Gelato enumeră ce ingrediente conține înghețata, iar aceste ingrediente pot varia în funcție de tipul specific de amestec, dar de obicei includ zahăr, lapte, produse lactate, stabilizatori și emulgatori.

Don Gelato se străduiește să ofere clienților săi produse de înaltă calitate garantată. Acesta este motivul pentru care folosește materii prime de calitate de la cei mai renumiți producători europeni, ceea ce în sine este o garanție a calității.

Fiecare cutie conține 10 bucăți de prafuri de înghețată.

Numărul de înghețate care pot fi preparate dintr-un singur pachet sau cutie de carton este determinat de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea porției și tipul de înghețată. De exemplu, pentru diferite tipuri veți obține:

Articol

Ambalaj

Bază

Porţiuni

Praf de tînghețată premium

1200 g

3 L – 4L  Lapte

65-70 buc./ 75g

Praf de înghețată cu apă

1200 g

3 L  Apa

50-55 buc./ 75g

Praf de înghețată cu lapte

1300 g

5 L Lapte

80-85 buc./ 75g

Inghetata thailandeză

1300 g

4L – 5 L  Lapte

60-65 buc./ 100g

Desigur, numărul de înghețate pe care le puteți pregăti din ele poate varia.

Costul unei înghețate este rezultatul mai multor factori, cum ar fi dimensiunea porției și tipul de înghețată, precum și alți factori, cum ar fi energia, forța de muncă, ambalarea și costurile de expediere. În funcție de marca și tipul de înghețată, prețul de cost poate varia. Pentru fiecare tip de înghețată poate exista un cost diferit. Valorile sunt actuale pentru sezonul 2023.

Articol

Preț pentru
1 pachet

Bază

Porţiuni

Cost

Praf de tînghețată premium

41 ron

4L Lapte

22 ron

65-70 buc./ 75g

0.9 ron – 0.97 ron

Praf de înghețată cu apă

41 ron

3 L Apa

0 ron

50-55 buc./ 75g

0.75 ron – 0.82 ron

Praf de înghețată cu lapte

41 ron

5 L Lapte

27.5 ron

80-85 buc./ 75g

0.8 ron – 0.86 ron

Inghetata thailandeză

41 ron

4L Lapte

22 ron

60-65 buc./ 100g

0.97 ron – 1.05 ron

Instrucțiunile pentru prepararea amestecurilor de înghețată uscată ale mărcii Don Gelato sunt marcate clar pe fiecare ambalaj. Pentru confortul suplimentar al clienților noștri, oferim instrucțiuni video pentru prepararea prafului de înghețată, care pot fi găsite pe canalul nostru oficial YouTube la următorul link: Link YouTube

Prafurile de înghețată Don Gelato conțin toate ingredientele necesare pentru a face înghețată, cum ar fi lapte, zahăr, stabilizatori și arome, astfel încât, de obicei, nu trebuie să adăugați ingrediente suplimentare. Cu toate acestea, puteți personaliza aroma înghețatei adăugând propriile ingrediente, cum ar fi fructele tocate, nucile, ciocolata sau alte ingrediente pe care le preferați. În acest caz, este important să urmați instrucțiunile pentru prepararea amestecurilor fără a schimba raportul dintre ingrediente, ceea ce poate duce la rezultate nedorite în produsul finit.

Puteți pregăti o înghețată moale amestecând doar jumătate din prafulul , dar este important să respectați proporțiile corecte pentru preparare. Cu toate acestea, compania Don Gelato nu recomandă această practică, deoarece poate duce la o distribuție inegală a ingredientelor și poate duce la rezultate nedorite în produsul final. Prin urmare, este mai bine să urmați instrucțiunile și să pregătiți întregul amestec pentru a obține un produs uniform și de înaltă calitate. Dacă vă rămâne resturi de mixtură, îl puteți păstra într-un loc uscat pentru data viitoare.

Puteți prepara praful de înghețată cu lapte în loc de apă. Dacă utilizați lapte, rezultatul final va fi mult mai bun decât cel pe care îl obțineți cu apă. Laptele contribuie la textura cremoasă și gustul bogat al înghețatei prin îmbunătățirea calităților gustative. Rețeta pentru praful pentru înghețată moale cu apă poate fi preparată atât cu apă, cât și cu lapte.

Nu, puteți pregăti prafurile pentru înghețată moale fără mașină de înghețată. De obicei, procesul de preparare implică amestecarea prafului cu apă sau lapte, urmată de înghețarea într-o mașină profesională de înghețată. Dar dacă doriți să vă bucurați de înghețată de casă fără mașină, puteți consulta produsele noastre din categoria „Înghețată de casă” de pe site-ul DonGelato.bg.

Dacă înghețata care iese din mașina de înghețată este grea și înghețată în loc să fie pufoasă și cremoasă, se poate datora mai multor factori. De exemplu, dacă modelul mașinii nu este echipat cu o pompă de aer, este posibil să nu aducă o cantitate suficientă de aer în mix, ceea ce va duce la o lipsă de fluffiness. De asemenea, dacă praful de înghețată nu este agitat corespunzător sau dacă instrucțiunile de preparare nu sunt respectate, se pot forma cristale mari de gheață în înghețată pentru a face produsul final înghețat și greu. Pentru a obține înghețată pufoasă și cremoasă, este important să se obțină un echilibru între ingrediente și temperaturi în timpul procesului de congelare. De asemenea, este necesar să reglați corect temperatura mașinii pentru a asigura înghețarea uniformă și pentru a evita înghețarea prea rapidă sau lentă.

Cel mai bun loc pentru a păstra prafurile de înghețată este într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui și de temperaturile ridicate. Este recomandabil să le depozitați în ambalajul original – ambalaj de înaltă calitate și puternic, care este etanș și de protecție solară. Dacă acest lucru nu este posibil, utilizați recipiente bine închise pentru a preveni scurgerea umezelii sau a aerului, ceea ce poate reduce calitatea amestecului. Este important să nu depozitați prafurile în locuri unde pot fi expuse la temperaturi sau umiditate excesiv de ridicate.

Pentru a păstra amestecul lichid finit pentru înghețată moale proaspătă și gustoasă atunci când este depozitat, este important să îl depozitați într-un loc potrivit. Se recomandă utilizarea recipientelor din plastic cu un capac bine închis, care sunt etanșe pentru a păstra gustul și aroma amestecului.

De asemenea, este important să depozitați amestecul moale de înghețată în frigider, unde temperatura este cuprinsă între 0 și 4 grade Celsius. Acest lucru va împiedica creșterea bacteriilor și va păstra prospețimea amestecului. Dacă mixul este făcut cu lapte, acesta poate fi păstrat timp de până la 72 de ore în frigider, iar dacă este făcut cu apă, poate fi păstrat timp de până la 48 de ore.

Asigurați-vă că amestecați amestecul înainte de a turna în băile mașinii de înghețată pentru a distribui toate ingredientele uniform și pentru a-și păstra consistența.

Timpul pentru care înghețata preparată poate fi depozitată în mașina de înghețată poate varia în funcție de diverși factori, cum ar fi rețeta de înghețată, calitatea ingredientelor, temperatura și modelul mașinii de înghețată etc.

Cum se păstrează înghețata preparată?

Dacă mașina de înghețată nu are o opțiune de depozitare încorporată, vă recomandăm să scurgeți înghețata seara din ea și să o depozitați în frigider. În cazul în care aparatul dvs. de înghețată are o opțiune de depozitare, îl puteți seta în modul de noapte sau proaspăt și îl puteți păstra pentru o perioadă de 24 până la 48 de ore.

Cât timp poate fi păstrată înghețata?

De obicei, dacă înghețata este făcută cu lapte, aceasta poate fi păstrată în mașină timp de aproximativ 24 de ore până la 48 de ore, în funcție de condițiile de depozitare. Dacă înghețata este făcută cu apă, timpul de depozitare poate fi mai scurt, aproximativ 12 până la 24 de ore.

Pentru a păstra prospețimea mixului de înghețată, este important să îl păstrați în frigider, unde temperatura este cuprinsă între 0 și 4 grade Celsius. Acest lucru va împiedica creșterea bacteriilor. Timpul de depozitare în frigider poate varia în funcție de ingredientele înghețatei. Dacă praful este făcut cu lapte, acesta poate fi păstrat timp de până la 72 de ore. Dacă este făcută cu apă, poate fi păstrată timp de până la 48 de ore.

Înainte de a turna mixul în cuvele mașinii de înghețată, este important să îl amestecați pentru a distribui uniform toate ingredientele și pentru a păstra consistența înghețatei.

Termenul de valabilitate al prafuri de înghețată este indicat pe ambalajul produsului și este de obicei lung – de la 12 la 24 de luni.

Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar sau alte întrebări, nu ezitați să ne contactați – suntem gata să vă ajutăm!

  Sunt de acord cu colectarea acestor date cu caracter personal pentru a primi informații suplimentare. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate pentru a vă servi solicitarea.
  Am citit și sunt de acordPolitica de confidențialitate..