Parteneriat de afaceri DON GELATO & CARPIGIANI

„DON GELATO” este noul partener oficial al companiei lider „CARPIGIANI”, lider mondial în producția de echipamente profesionale pentru înghețată.

Silyan Ivanov – director executiv al „Don Gelato” a declarat:

„Colaborarea noastră este o mare onoare pentru echipa noastră și o oportunitate de a ne îmbogăți și îmbunătăți produsele finale. Dorința noastră este să satisfacem cererea de bunuri de calitate din partea comercianților și consumatorilor din rețeaua comercială și online din Bulgaria. Este o adevărată plăcere pentru noi să colaborăm cu cea mai de succes companie de echipamente pentru înghețată din lume.”

Scopul principal al acestui parteneriat este de a depăși gustul superior incontestabil al înghețatei moi „Don Gelato”. Desigur, acest lucru se poate face cu ajutorul celei mai prestigioase tehnologii și lider mondial în producția de mașini profesionale de înghețată „Carpigiani”. Impulsați de motivația noastră de a satisface nevoile clienților noștri, creăm produse cu gust superior și complet – o adevărată încântare pentru simțuri. Un an mai târziu, „Don Gelato” din Bulgaria nu doar că și-a menținut calitatea incontestabilă a produselor oferite, dar continuă să dețină locul 1 în ceea ce privește inovația, inovații în realizarea de înghețată moale.

Cu tehnologiile noastre inovatoare „Carpigiani” vom putea oferi clienților noștri cea mai bună înghețată moale de înaltă calitate de pe piața bulgară.

Parteneriat de afaceri DON GELATO & KAUFLAND BULGARIA

„DON GELATO” a fost ales ca fiind cel mai potrivit pentru noul concept de lanț de supermarketuri lider din Bulgaria și Europa. Din 2020, DON GELATO Bulgaria este noul partener oficial al liderului european în comerțul alimentar.